Home » Reviews

Jeroen heeft bij ons de achterwand vervangen en daar een mooie nieuwe meterkast tegen aan gehangen.

duidelijke communicatie en komt afspraken na.

 

28-12-2021

Er moest een groepenkast vervangen worden, afspraak gemaakt om dit te bespreken, klus aan hem toevertrouwd, hij kwam ruim op tijd om deze te vervangen. Wat een vakman, deed indezelfde klus ook nog wat kabels /router ed. verplaatsen in de meterkast ,een stopcontact aanleggen op de 1e verdieping , werkt zeer netjes en precies , we kregen ook een conformiteitsverklaring van InstallQ-erkenning , volgend jaar wordt er een keuken geplaatst, en weten we wie we daarvoor moet inschakelen voor de electriciteit aanleg. nb: wat een verschil zie de oude en nieuwe groepenkast.

 

4-09-2021

Beste Jeroen,
We zijn super super tevreden met je werkzaamheden die je bij ons hebt uitgevoerd. Zeer vakkundige elektricien weet wat hij doet, zeer ervaren en werkt netjes heeft veel geduld denkt met je mee. Een nieuwe groepenkast gemaakt 10x .En leidingschema voor onze nieuwe keuken in orde gemaakt. Dit allemaal in 1 dag toppie👍👍.
Jeroen volgende opdracht staat al gepland bij jou.
Hartelijk dank dat ik jou via werkspot hebt gevonden.
Voor ons een 10+

 

6-08-2021

Dhr. Ficken heeft goed werk geleverd en ons een veilige groepenkast bezorgd. Ik zou hem zo weer inschakelen. Was ook zeer flexibel bij onvoorziene omstandigheden!

 

10-7-2021

Groepenkast en buitenstopcontacten laten vervangen door J.Ficken Elektrotechniek  blij met het resultaat goede service.

 

22-05-2021

Onze stoppenkast is keurig vervangen voor een groepenkast, daarbij zijn de leidingen in de meterkast ook helemaal netjes gemaakt, zie foto's voor en na. Ook veel goeie tips gehad voor eventuele uitbreidingen later. Ik beveel Ficken zeker aan.

 

30-04-2021

Zeer tevreden! Op woensdag gebeld na de offerte die we kregen om nog wat dingen te vragen en hij kwam gelijk even langs om te kijken, omdat we het zelf niet echt goed konden uitleggen. Op vrijdag werd de meterkast al vervangen! Ook goede tips gehad over andere dingetjes rondom het huis. Komt over als een zeer betrouwbare elektricien. Wij zullen zeker bij hem terug komen in de toekomst!

 

09-04-2021

UITSTEKEND WERK GELEVERD. Dhr. Ficken komt altijd zijn afspraken na. Hij denkt mee en komt met passend advies. Hij had binnen no-time mijn stoppenkast uitgebreid en kabels door het hele huis getrokken. Ben uitermate tevreden over zijn werkzaamheden.

 

21-3-2021

Keurig gewerkt en goed meegedacht in de vervanging van de groepenkast.
Ook de voorlichting was goed.
Aan te raden.

 

12-03-2021

Zeer snelle reactie, binnen een half uur na het plaatsen werd ik al gebeld voor het maken van een vrijblijvend bezoek en prijsopgave. Tijdens het bezoek weren alle mogelijkheden duidelijk besproken zodat ik precies wist wat te verwachten. De afspraak werd snel gemaakt en de klus was binnen een paar uur geklaard. Het fijne aan Jeroen is dat hij ook zegelrecht heeft en dat je na installatie een conformiteitsverklaring toegestuurd krijgt na registratie van de installatie.
Kortom; ècht een betrouwbaar adres tussen alle aanbod van vage “installateurs “
- kwaliteit materialen van Hager
- een duidelijke prijs zonder verborgen kosten
- snelle levering mogelijk
- werkt netjes
- komt afspraken na

En nee: Ik heb geen korting gekregen voor deze review .. ik ben gewoon zeer tevreden en zou Jeroen per direct aanraden voor uw groepenkast vervanging.

 

27-2-2021

 

Nieuwe groepenkast perfect!!

Linda geschreven op 5 februari 2021

Perfect. Erg vriendelijk en goed werk afgeleverd

   

Kwaliteit        10        Service        10       Prijs/Kwaliteit         10

 

 

 5-02-2021      

Stoppenkast laten vervangen en wat extra werkzaamheden. Er wordt zeer vakkundig gewerkt. J.Ficken is zeer nauwkeurig en neem alle tijd om zijn klus zo goed mogelijk uit te voeren. Stop a.u.b. met verder zoeken. Voor dit bedrag en kwaliteit kom je nergens goedkoper uit. Alle spullen die gebruikt worden is top kwaliteit de stoppenkast is van Hager en dit is zeker een aanrader!

29-01-2021

Jeroen heeft een vakkundige en snelle service verricht. Hij heeft goed meegedacht in de aandachtspunten en groeimogelijkheden van onze meterkast en is dezelfde dag al langsgeweest voor inspectie van onze oude kast. Het geheel ziet er keurig uit. 

8-01-2021                                                        

Onlangs een groepenkast laten vervangen voor een modernere groepenkast. Dit is heel netjes, vlot en professioneel gedaan. Vandaar dus dan ook zeer tevreden.

 27-11-2020

Groepenkast was 40 jaar oud en is vervangen voor een hedendaagse. Elektra is goed hersteld en zijn gewenste elektra punten zijn goed aangebracht. Goede bijkomstigheid is dat de electriciën goed met ons heeft meegedacht.

4-11-2020